Friday, 17 February 2012

Storyy about Smk Sg Araa

Hyee semua , dah makan ? Haiyaaaaaaaaaaaaaaa , eh eh , mai mai aiya bulakk ,
Hurmm , korang apa cerita sihat tak ? Ouwww , aku nak cerita sikid niee , duluww aku nie selalu sangat kata SMK SUNGAI ARA tak bestt , tapi aku silappp , aku pergi daftar SMK PEREMPUAN SRI MUTIARA ,
Then mama aku kata try la masuk SMKSA , aku stress masa tuhh , aku kata aku taknak masuk sekolah tu ,
Tapii mama aku paksa aku , Nevermind , aku pergi jelaaa , aku taktau ramai membe lama kau kadd sana ,
selamat aku tak pergi lagi sekolah yang aku suka tuhh , kalau tak mesti aku rindu kawan-2 aku semuaaa ,
Tasya , Atikah , Farhana , Aqilah , terutama membe kesayangan aku FATINI now aku ada membe baruu , Fahmi , Izam , Itzenil , Acap , Faez  , Kenji , Ekin , Dewi , Emyli , Linda , ang ramai lagiiii ,
Thanks Mama , Sayang Mama , Muah sikidd .

No comments:

Post a Comment