Monday, 30 January 2012

Hello , aku ade cerita sikid nihh , cerita nie tentang si BEROK kad skola akuu ^^
Haha , jahat kan ? umm , tadi aku chat dengan diaa , and diaa btaw kad aku dia nak out nak
pegi sekolaa , umm aku pon out la ken , then aku tunggu dia dekad skola , dia tak
datang punn :( really sadd , kalau lah diaa ade , aku tak kene buli dengan budak 1G tuee , herrrr ,
Ermm , tapi takpa diaa dah text aku , dia mintak maaf kad akuu , happy la sikidd ^^ , rmm takpe lahh , sampai sini saja story akuu , esok aku post lainn ^^

No comments:

Post a Comment