Friday, 17 February 2012

Storyy about Smk Sg Araa

Hyee semua , dah makan ? Haiyaaaaaaaaaaaaaaa , eh eh , mai mai aiya bulakk ,
Hurmm , korang apa cerita sihat tak ? Ouwww , aku nak cerita sikid niee , duluww aku nie selalu sangat kata SMK SUNGAI ARA tak bestt , tapi aku silappp , aku pergi daftar SMK PEREMPUAN SRI MUTIARA ,
Then mama aku kata try la masuk SMKSA , aku stress masa tuhh , aku kata aku taknak masuk sekolah tu ,
Tapii mama aku paksa aku , Nevermind , aku pergi jelaaa , aku taktau ramai membe lama kau kadd sana ,
selamat aku tak pergi lagi sekolah yang aku suka tuhh , kalau tak mesti aku rindu kawan-2 aku semuaaa ,
Tasya , Atikah , Farhana , Aqilah , terutama membe kesayangan aku FATINI now aku ada membe baruu , Fahmi , Izam , Itzenil , Acap , Faez  , Kenji , Ekin , Dewi , Emyli , Linda , ang ramai lagiiii ,
Thanks Mama , Sayang Mama , Muah sikidd .

Monday, 30 January 2012

Hello , aku ade cerita sikid nihh , cerita nie tentang si BEROK kad skola akuu ^^
Haha , jahat kan ? umm , tadi aku chat dengan diaa , and diaa btaw kad aku dia nak out nak
pegi sekolaa , umm aku pon out la ken , then aku tunggu dia dekad skola , dia tak
datang punn :( really sadd , kalau lah diaa ade , aku tak kene buli dengan budak 1G tuee , herrrr ,
Ermm , tapi takpa diaa dah text aku , dia mintak maaf kad akuu , happy la sikidd ^^ , rmm takpe lahh , sampai sini saja story akuu , esok aku post lainn ^^
Heyyo ! Follow me please ^^